Ohita navigointi

Laadukasta uudisrakentamista Akaassa ja lähialueilla

Ota yhteyttä

Työkiireet painavat päälle ja perheenkin kanssa pitäisi viettää aikaa? Älä turhaan murehdi – me hoidamme halutessasi talonrakennusprojektin puolestasi alusta loppuun saakka! Remonttiakaa M. Vehmaa Oy tarjoaa uudisrakentamisen palvelut Akaasta käsin Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Saat kokeneet tekijämme muun muassa Tampereen, Lempäälän, Valkeakosken, Hämeenlinnan ja Forssan alueelle ja tarvittaessa kauemmaksikin. Rakennamme sinulle toiveidesi omakotitalon tai muun rakennuksen – ota yhteyttä ja pyydä tarjous urakkaasi!

Rakentaminen ammattitaidolla kotitalouksien tarpeisiin

Remonttiakaa M. Vehmaa Oy on uudisrakentamisen ammattilainen, joka on ehtinyt hankkia runsaasti kokemusta rakennusurakoissa esimerkiksi yksityisille kotitalouksille ja yrityksille eri puolilla Pirkanmaata ja Kanta-Hämettä. Olemme rakentaneet muun muassa puurunkoisia omakotitaloja, varastoja, vajoja, autotalleja ja muita piharakennuksia.

Uudisrakentamisen palveluihimme kuuluvat:

  • puurunkoisten omakotilojen rakentaminen

  • autotallien rakentaminen

  • vajojen, varastojen ja muiden piharakennusten rakentaminen.

Toteutamme mielellämme niin pienet kuin hieman vaativammatkin rakennuspalvelut töitä kaihtamatta. Kysy ihmeessä tarjous rakennusurakkaasi varten. Tulemme mielellämme apuun jo suunnitteluvaiheessa.

Teemme myös remontit

Haaveena oma talo?

Talon rakentaminen on suuri projekti, joka sisältää useita eri vaiheita. Unelma omasta kodista alkaa saada konkreettista muotoaan, kun kutsut meidät kartoituskäynnille: käymme läpi yhdessä taloa koskevat toiveesi ja tarpeesi, kerromme talon rakentamisen eri vaiheista ja annamme sinulle kustannusarvion.

 

Yrityksessämme sinua ja perhettäsi palvelevat kokeneet ja luotettavat tekijät. Tutustu myös referensseihimme. Olemme työskennelleet jo useissa kohteissa Akaassa ja eri puolilla Pirkanmaata ja Kanta-Hämettä.

Referenssit

Vaivatonta rakentamista avaimet käteen -toimituksena

Teemme uuden talon tai piharakennuksen rakentamisesta sinulle mahdollisimman vaivatonta. Rakennamme uudiskohteet toiveidesi mukaan joko avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun asti tai sovittuun vaiheeseen saakka. Tällöin voit hankkia muut rakentamisen vaiheet muilta hyviksi katsomiltasi tekijöiltä tai huolehtia niistä itse.

 

Jos hankit avaimet käteen -paketin kauttamme, tuomme paikalle sekä osaavat talonrakentajamme että hyviksi havaitsemamme yhteistyökumppanit muun muassa putki- ja sähkötöiden tekemiseen.

 

Pystymme auttamaan sinua monipuolisesti kaikissa uudisrakentamiseen liittyvissä kysymyksissäsi, joten ota yhteyttä ja kysy lisää!