Korjausrakentaminen ja Rakennuspalvelut Akaalla ja lähialueilla

Toteutamme korjausrakentamisen, julkisivusaneeraukset ja vahinkosaneeraukset kaikissa tarvittavissa kohteissa kustannustehokkaasti, mutta perusteellisesti tehden.

Remonttiakaa M. Vehmaa Oy toteuttaa saneerauspalvelut Pirkanmaalla, kuten Tampereella, Lempäälässä, Akaassa, Vesilahdella, Urjalassa, Valkeakoskella sekä tarvittaessa Kanta-Hämeessä mm. Forssan ja Hämeenlinnan alueella. Sopimuksen mukaan voimme tarjota palveluitamme kauemmaksikin.

Korjausrakentaminen kokonaisvaltaisesti

Korjausrakentaminen eli saneeraus tarkoittaa säännöllisesti suoritettavia, isompia tai pienempiä korjausurakoita, joiden tähtäimenä on ensisijaisesti säilyttää tai kohentaa rakennuksen kuntoa. Kiinteistöä on saneerattava sen elinkaaren eri vaiheissa, jotta rakennuksen arvo, tekninen toimivuus ja turvallisuus säilyisivät.

Saneeraus kuuluukin rakennuksen luonnolliseen ikääntymiseen, eikä saneerausta pitäisikään nähdä "peikkona", vaan pikemminkin rakennuksen arvon säilyttävinä huoltotoimina. Meiltä saat korjausrakentamisen palvelut alusta loppuun asti toteutettuna, aina asbestikartoituksesta lähtien. Sähkö- ja putkityöt toteutamme yhteistyössä luotettavien alihankkijoiden kanssa.

Julkisivusaneeraus kannattaa

Julkisivusaneeraus on hyvä investointi monessa mielessä. Huoliteltu julkisivu antaa positiivisen vaikutelman ympäristöön, etenkin myyntitilanteessa hyvä julkisivu on melkoinen valttikortti. Kun julkisivun pintamateriaalit ovat kunnossa, suojaavat ne myös alapuolisia rakenteita tehokkaasti kosteudelta ja muilta rasittavilta tekijöiltä.

Hyvä maalipinta pitää pintansa myös tuisketta ja paahdetta vastaan.

Miten julkisivusaneeraus maksaa?

Tarkan hinta-arvion voimme antaa tehtyämme kohteessa arviokäynnin. Tilaa ilmainen kartoituskäynti numerosta: 040 964 8966.

Remonttiakaa M. Vehmaa Oy toteuttaa kiinteistöjen julkisivuremontteja kustannustehokkaaseen hintaan. Kattava kokemuksemme julkisivusaneerausten parista tuottaa suoraviivaisia toteutuksia ilman ikäviä odotteluja. Kun tiedossa on miten asiat tulevat etenemään ja asiat suunnitellaan hyvin, näkyy tämä myös kustannuksissa. Teettämällä julkisivusaneerauksen meillä, voit olla varma toteutuksen toimivuudesta.

Miksi valita meidät julkisivusaneeraukseen?

  • Kokeneet, paikalliset tekijät
  • Kustannustehokasta toteutusta
  • Asiantuntevaa palvelua alusta loppuun

Vahinkosaneerausta kokemuksella

Sattuiko ikävä vesi-, palo- tai savuvahinko? Ilmenikö kosteusvaurioita?

Toteutamme vahinkosaneerausta aina omakotitaloista taloyhtiöihin ja liikerakennuksiin. Meiltä saat myös kosteusmittaukset sekä uudet vesieristeet. Toteutamme vahinkosaneerausta Pirkanmaalla mm. Tampereen, Lempäälän, Valkeakosken, Urjalan, Vesilahden ja Akaan alueella sekä Kanta-Hämeessä Forssan ja Hämeenlinnan alueella. Toimimme kohteessa aina tilanteen mukaan parhaan mahdollisen palvelun takaamiseksi.

Saat meiltä kokonaisvaltaista vahinkosaneerausta:

  • Alkukartoitus
  • Purkutyöt
  • Kuivaustyöt
  • Jälleenrakennustyöt

Avuksi kosteusmittaukset

Saneerauksen tukena toimivat kosteusmittauksen tulokset. Keräämme hyödyllistä tietoa saneeraussuunnitelman tueksi, myös saneerauksen aikana saattaa kosteusmittaus tulla aiheelliseksi.

Kysyttävää? Palvelemme mielellämme!

Remonttiakaa M. Vehmaa Oy on paikallinen rakennusliike toteuttaa laadukkaat saneerauspalvelut mm. Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Ammattitaitoiset tekijämme toimivat aina huolellisesti tehden kohteessa kuin kohteessa. Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa.

Kiinnostuitko? Jätä yhteys­tietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
VTT Luotettava kumppani