Ohita navigointi

Kaikki kodin remontit Akaassa ja lähialueilla

Ota yhteyttä

Hoidamme kaikki kodin remontit Akaassa, muualla Pirkanmaalla sekä Kanta-Hämeessä. Meiltä saat korkeatasoiset kylpyhuoneremontit, saunaremontit sekä esimerkiksi kokonaiset huoneistoremontit kokonaisvaltaisella otteella. Hoidamme remonttityöt alusta saakka aina tarvikkeiden tilauksesta loppusiivoukseen asti!

 

Tarjoamme avaimet onnistuneeseen remonttiin – palvelemme sinua vahvalla osaamisella ja kaiken tekemämme huolellisesti suunnitellen. 

Monipuoliset palvelut

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi remonttipalvelut yhden ja saman katon alta. Oli kyseessä sitten kokonaisvaltainen saneeraus tai pieni pintaremontti, me toteutamme työn toiveesi ja kohteen vaatimukset huomioiden. Otamme mielellämme vastaan kaikenkokoisia remonttiurakoita kohteesta riippumatta. Onnistunut saneeraus syntyy vuosien kokemuksella, nykyaikaisilla työvälineillä sekä korkealaatuisilla materiaaleilla.

Tämän kaiken tarjoamme sinulle:

  • Toteutamme niin taloyhtiöiden kuin yksityisten kotitalouksien lattiaremontit ammattitaidolla. Teemme lattiaremontteja kaikenlaisissa tiloissa, niin keittiöiden, kylpyhuoneiden kuin esimerkiksi liiketilojen yhteydessä.

  • Pintaremontin avulla voit loihtia asuntoosi uuden ilmeen pienin kustannuksin. Halusitpa sitten avartaa huoneistoasi purkamalla turhia väliseiniä tai pistää värimaailman uusiksi, me hoidamme remontoinnin puolestasi.

  • Kun tapetit kupruilevat, maali lohkeilee ja lattia näyttää kuluneelta, on aika tehdä huoneistoremontti. Huoneistoremontilla tilasta saadaan jälleen kuin uusi. Toteutamme pintaremontit taloyhtiöissä, omakotitaloissa ja esimerkiksi liiketiloissa.

  • Toteutamme asuntojen ja rakennusten purku- ja saneeraustöitä. Tarjoamme sinulle laajan kattauksen korjauspalveluita. Suoritamme purkutyöt ja viemme jätemateriaalin kerralla pois remontin valmistuttua.

  • Pesuhuoneen remontti sekä saunaremontit onnistuvat meiltä myös luotettavasti. Teemme myös märkätilojen vesieristykset.

  • Toteutamme kosteusmittaukset ja vesieristystarkastukset ammattitaidolla.

  • Taloyhtiössä julkisivuremontti tulee ennen pitkää ajankohtaiseksi. Uusittu ja hyvännäköinen julkisivu nostaa kiinteistön arvoa ja suojaa rakennusta sään vaihteluilta. Teemme julkisivuremontit kaikissa taloyhtiöissä Tampereen ja Pirkanmaan seudulla.

Avaimet käteen -palvelua

Olemme ketterän kokoinen kumppani, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan joustavaa ja kustannustehokasta remontti- ja saneerauspalvelua. Teemme kaikki rakennus- ja remonttityöt aina tarvikkeiden tilauksesta loppusiivoukseen asti. Hoidamme paikalle myös kaikki tarvittavat muiden alojen ammattilaiset, joiden avulla esimerkiksi putki- ja sähkötyöt hoituvat ammattitaidolla. Laajemman remontin yhteydessä saat yhteistyökumppaneiltamme keittiön kalusteasennukset. Panostamme myös laadunvalvontaan: jos kohteesta löytyy jotain poikkeavaa, ilmoitamme tästä asiakkaalle ja laitamme paikat saman tien kuntoon.

 

Remonttien lisäksi teemme myös muun muassa uudisrakentamista.

Lue lisää

Muista kotitalousvähennys!

Muista, että voit saada kotitalousvähennyksen, kun teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa tarvitsemiasi kunnossapito- ja perusparannustöitä ammattilaisella. Kotitalousvähennyksen voit saada vain työn osuudesta, eli et esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Kun yritys lähettää sinulle laskun töistä, näet erittelyn työn hinnasta. Lue lisää Verohallinnon sivuilta!

Verohallinto