Uudisrakentaminen Hämeenlinnan seudulla

Kanta-Häme tarjoaa hyvän ympäristön rakentamiseen

Kanta-Hämeessä sijaitseva Hämeenlinna on suosittu rakennuskohde. Uudisrakentaminen on monipuolista alueella, jonne hurauttaa hetkessä autolla useimmista Suomen suurimmista kaupungeista.

Remonttiakaa M. Vehmaa Oy on toteuttaa onnistuneita uudisrakennushankkeita myös Hämeenlinnassa, kauniissa ja vahvan historian omaavassa kulttuurikaupungissa.

Jatkuvasti kasvava kaupunki

Hämeenlinna sijaitsee Suomen väestöllisessä keskipisteessä, eli lähellä kaikkea. Ajomatka Tampereelta kestää vajaan tunnin, Helsingistä noin tunnin ja Turusta kaksi tuntia. Sen takia yhä useampi haluaa rakentaa joko kotinsa tai yrityksensä toimitilat kaupunkiin, josta pääsee liikkumaan vaivatta myös muualle Suomeen. Olemme kasvussa mukana, ja rakennuspalvelumme avulla toteutat laadukkaasti omakotitalohankkeesi.

Luonnon ja kulttuurin kohtauspaikka

Linnan ympärille rakennettu Hämeenlinna on luonnonläheinen vaihtoehto pääkaupunkiseudulle. Luonto, vehreys ja vesi ovat läsnä kaikkialla, mikä tekee asumisesta ja olemisesta viihtyisää. Kantakaupungin kaupunkimainen elämänmeno vaihtuu nopeasti maaseudun rauhaan ja idylliseen kansallismaisemaan. Uudisrakentaminen on Hämeenlinnassa edullisempaa kuin pääkaupunkiseudulla: omakotitalon hinta on vain murto-osan siitä, mitä se tulisi kustantamaan pääkaupunkiseudulla.

Hämeenlinna hurmaa monilla mahdollisuuksillaan

uudisrakentaminen hämeenlinna. uusi ulkovaja rakennettuna joka toimii puuvarastona

Suomen vanhimmassa sisämaakaupungissa kaikki on ihan lähellä. Lukuisat harrastusmahdollisuudet ja nähtävyydet takaavat sen, että tekemistä riittää eikä aika käy pitkäksi. Seudulla toimii yli 150 urheiluseuraa sekä satoja harrasteryhmiä. Upeat ulkoilumaastot, puistoalueet sekä runsaat vesistöt houkuttelevat väkeä läheltä ja kaukaa. Kulttuurinnälkäisen kohteita ovat teatterit, museot sekä erilaiset tapahtumat ympäri vuoden.

Kun suunnittelet uudisrakentamista Hämeenlinnan seudulle, valitse tekijäksi Remonttiakaa M. Vehmaa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sivun alalaidasta löytyvän lomakkeen kautta.

Rakenna rohkeasti Suomen keskipisteeseen!

Haaveiletko asumisesta tai yrittämisestä vajaan 70 000 asukkaan kaupungissa? Hämeenlinna on juuri sopivankokoinen vaihtoehto moneen makuun ja tarpeeseen.

Uudisrakentaminen kannattaa kaupungissa, jossa tonttien kaavoitukset ja muut lupa-asiat hoituvat naapurikaupunkeja nopeammin. Heti vapaita tontteja on tarjolla niin keskustassa kuin maaseudulla, ja lisää kaavoitetaan jatkuvasti. Valikoima on monipuolinen ja hinnoittelultaan kilpailukykyinen. Uusia asuinalueita ovat esimerkiksi Engelinranta kaupungin ytimessä ja Asemanranta rautatieaseman lähistöllä.

Tutustu vapaisiin tontteihin ja aloita suunnittelu jo tänään!

Kiinnostuitko? Jätä yhteys­tietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
VTT Luotettava kumppani