Rakennuspalvelu Tampereen seudulla

Työkiireet painavat päälle ja perheenkin kanssa pitäisi viettää aikaa? Älä turhaan murehdi – olemme toteutuksessa mukana alusta loppuun!

Kaikkea ei aina ehdi tehdä itse, mutta onneksi avuksi voi palkata pätevän ammattilaisen hoitamaan rakennustyöt puolestasi! Remonttiakaa M. Vehmaa on paikallinen rakennusliike, joka toteuttaa rakennuspalvelut sujuvasti kohteessa kuin kohteessa, vastaten aina asiakkaan todelliseen tarpeeseen.

Toteutamme mielellämme niin pienet kuin hieman vaativammat rakennuspalvelut töitä kaihtamatta. Saat kokeneet tekijämme mm. Tampereen, Lempäälän, Akaan, Valkeakosken, Hämeenlinnan ja Forssan alueelle ja tarvittaessa kauemmaksikin. Ota yhteyttä!

Uudisrakentaminen – haaveena oma koti?

Oletko uuden kynnyksellä? Talon rakentaminen sekä vapaa-ajan asunnon tai autotallin pystytys onnistuvat avullamme mallilleen.

Remonttiakaa M. Vehmaa toteuttaa kaiken tarvittavan sokkelista ylöspäin, saat meiltä mm. runkotyöt, sisätyöt, kattotyöt ja ulkoverhoukset jne. laadukkaasti toteutettuna.

Rakennussuunnittelua ja valvontatöitä emme valitettavasti tee, mutta suosittelemme mielellämme hyviä yhteistyökumppaneitamme. Uudisrakentaminen käy meiltä rakennusalan ammattilaisilta aina sopimusten mukaisesti, pyrimme kuitenkin olemaan aina sopivan joustavia, jos jokin asia sellaista vaatii.

Vapaa-ajan ja autotallin rakentaminen

Suunnitteletko uutta kesämökkiä, autotallia tai aitaa?

Toteutamme pienet uudisrakennuskohteet, sekä piharakennukset, terassit ja ulkosaunat. Asennamme myös paikoilleen valmispaketit.

Pitkäikäisiä ja kestäviä toteutuksia

Tavoitteenamme on tehdä sellaisia koteja ja vapaa-ajan asuntoja, joissa on viihtyisä elää arkea, ja jotka ovat rakenteeltaan sellaisia, että ne kestävät kovasakin kulutusta ja ajan hammasta. Terveellinen koti rakentuu hyvästä suunnittelusta, hyvistä materiaaleista ja työvaiheista

Pyydä tarjous!

Rakentaminen on vaativaa, etenkin jos toteutuksen on tarkoitus kestää aikaa ja kulutusta. Remonttiakaa M. Vehmaa toteuttaa aina sellaisia rakennuspalveluita, joiden takana voimme ylpeänä seistä yhdessä asiakkaan kanssa. Kustannustehokkuus ja laadukas tekeminen ovat avainsanoja työssämme.

Katso tarkemmat yhteystietomme ja kysy lisää!

Kiinnostuitko? Jätä yhteys­tietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
VTT Luotettava kumppani