Kokenut rakennusliike Akaan, Lempäälän ja muun Pirkanmaan alueella

Rakennus- ja remonttipalvelut myös alueilla Valkeakoski, Akaa ja muut naapurikunnat


Yrityksemme Remonttiakaa M. Vehmaa Oy on paikallinen, kotimainen rakennusliike Lempäälän, Valkeakosken, Akaan, Urjalan, Vesilahden, Hämeenlinnan ja Tampereen
seudulla. Olemme sekä yksityishenkilöiden, taloyhtiöiden että yritysten käytettävissä kaikissa remontoinnin ja rakentamisen ratkaisuissa.

Meillä työskentelee monipuolisia rakennusmiehiä ja kanssamme toimii hyvä yhteistyöverkosto, joiden voimin pystymme tarjoamaan koko projektin toteutuksen. Kyseeseen voi tulla niin omakotitalon rakentaminen, kattoremontti kuin sisätiloissa tehtävä huoneisto- tai muu remontti.

Kohde ja asiakkaan toive ratkaisevat, mitä ja miten työ toteutetaan. Ota  yhteyttä ja pyydä tarjous tai kysy lisää palveluistamme.

Kaikkea katosta lattiaan, vanhasta uuteen – tilaa meiltä vaikkapa:
  • Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti
  • Huoneistoremontti
  • Lattiaremontti
  • Laatoitustyö – toteutus vain muiden remonttien yhteydessä
  • Keittiöremontti – toteutus vain muiden remonttien yhteydessä
  • Kattoremontti
  • Julkisivusaneeraus
  • Vahinkosaneeraus
  • Talonrakennus ja muu uudisrakentaminen
  Palvelut räätälöidään joustavasti. Yksittäiset työt, kuten lattia-asennukset, tapetoinnit ja maalaukset onnistuvat, siinä missä koko huoneiston kattava remontointi kaikkia pintoja myöden, omakotitalon rakentamista unohtamatta. Noudatamme rakennusmääräyksiä ja ohjeita sekä hyvää rakennustapaa. Kerro toiveistasi ja budjetistasi, niin ehdotamme ilomielin niihin sopivaa toteutusta!


  Rakennus- ja remonttipalvelut erilaisiin elämän ja asumisen tilanteisiin


  Monelle oma talo on suuri haave, jonka hankintaa on suunniteltu pitkään. Talovaihtoehtoja on ehkä jo tutkittu tarkoin silmin aina sinne sisäpintoihin ja kalusteisiin asti, ja maalailtu jo mielikuvia, mitä kaikkea omalta kodilta haluaisi.

  Tai ehkä olet myymässä asuntoa ja haluat nostaa sen arvoa, tai olet muuttanut uuteen kotiin, joka kaipaa remonttia. Joskus saneeraus on välttämätön rakenteiden ja pintojen eläessä elinkaarensa loppupäätä, joskus taas uusia ratkaisuja halutaan viihtyisämmän ja enemmän oman näköisen ilmeen saavuttamiseksi.


  Kysy ehdotusta, tiedustele toteutusta – meiltä saat aina palvelua


  Meiltä saat ehdotukset ja ratkaisut kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin, joita sinulla on kotisi, taloyhtiösi tai muun kiinteistön suhteen. Kuvagalleriassa voit käydä katsomassa, millaisilla työmailla olemme urakoineet ja mitä olemme tehneet.

  Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan toiveistasi! Iloksemme moni vaativaakin urakointia tarvitseva asiakas on kääntynyt puoleemmerakentamisen ja remontoinnin tiimoilta luottaen projektinsa käsiimme. Olemme varmasti myös Sinulle sopiva rakennusliike Lempäälä–Valkeakoski–Akaa–Urjala–Vesilahti–Hämeenlinna–Tampere-akselilla.