Vesieristystä ammattitaidolla Akaasta

Remonttiakaa M. Vehmaa Oy on paikallinen vesieristystöiden asiantuntija, joka toteuttaa vesieristystyöt ammattitaidolla ja kokemuksella mm. Akaassa, Tampereella, Lempäälässä, Valkeakoskella, Forssassa ja Hämeenlinnassa sekä tarvittaessa kauempanakin. Teemme myös vesieristyksen tarkastukset tarvittavissa kohteissa.

VTT

Märkätilan vesieristys tulee tehdä huolellisesti määräysten mukaan

Vesieristys on aina tehtävä märkätilaan. Märkätila tarkoittaa huonetilaa, jonka lattiapinta joutuu tilan käyttötarkoituksen vuoksi vedelle alttiiksi ja jonka seinäpinnoille voi roiskua tai tiivistyä vettä (esim. kylpyhuone, suihkuhuone, sauna). Märkätilojen lattiassa ja seinissä tulee käyttää aina vedeneristystä.

Märkätilan vedeneristyksessä lähdetään siitä, että vedeneristyksenä toimii joko pintarakenne itsessään, tai pintarakenteen takana on erillinen vedeneristys.

Sekä C2- että RIL 107 -ohjeet esittävät asian seuraavasti: Märkätilan lattiapäällysteen ja seinäpinnoitteen on toimittava vedeneristyksenä tai lattian päällysteen alle ja seinään pinnoitteen taakse on tehtävä erillinen vedeneristys. Markkinoilla on useita vedeneristysvaihtoehtoja.

Eristys valitaan aina korjattavan/rakennettavan tilan mukaan. Vedeneristäjämme ovat ammattilaisia ja ovat käyneet koulutuksen, sekä päivitämme joka vuosi taitomme ja tietomme.

Ota yhteyttä!

Remonttiakaa M. Vehmaa Oy toimii aina asiakkaan tarpeen mukaan. Teemme kaikki tarvittavat saneeraustyöt ja vesieritystyöt kohteessasi määräysten mukaisesti.

Kiinnostuitko? Jätä yhteys­tietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
VTT Luotettava kumppani