Saunaremontti kokemuksella Akaasta Tampereen seudulle

Sauna on rentoutumispaikka, jonka viihtyvyyteen halutaan panostaa. Remonttiakaa M. Vehmaa Oy tietää, miten saunaremontti tehdään onnistuneesti, niin taloyhtiöissä kuin omakotitaloissa. Tyytyväiset asiakkaamme sijaitsevat pitkin Pirkanmaata ja Kanta-Hämettä, muun muassa Akaassa, Tampereella, Lempäälässä, Valkeakoskella, Urjalassa, Vesilahdella, Forssassa ja Hämeenlinnassa. Vaikka palvelemmekin asiakkaitamme pääosin paikallisesti, voimme sopimuksen mukaan mielellämme työskennellä kauempanakin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kokeneelta saunaremonttien toteuttajilta!

Katso myös kuvagalleriasta asiakastöitämme vuosien varrelta ja haaveile hetki siitä, millainen olisi sinun unelmiesi sauna…

Kun uusi sauna kutkuttelee:

Saat lisätiedot, tarjouspyynnöt ja tekijät numerosta: 040 964 8966.

Voit lähettää myös viestiä.

Pienen yrityksen menoerät ovat kohtuulliset, mikä näkyy sinulle edullisina palveluina.

Saunatilan remontti – pienintä yksityiskohtaa myöten

Viihtyisä sauna koostuu useasta eri elementistä. Saunatilan remontti voi sisältää esimerkiksi saunan paneloinnin sekä lauteiden, kiukaan sekä lasiseinän asennuksen. Tarjolla on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita tilaan sopivimmat. Remontoimme jokaisen yksityiskohdan asiakkaan toiveiden ja tilan vaatimusten mukaisesti.

Uudet saunan lauteet, lempeämpi kiuas?

Lauteet kuluvat ahkerassa käytössä ja kiuasmalleissa on nykyisin mistä valita. Uuden tuntua saa pienelläkin panostuksella. Saunan lauteet kannattaa valita käyttäjien ja käyttökohteen mukaan. Saunan mittojen mukaan valmistetut lauteet ovat nopea asentaa. Saunan lauteet voivat olla suoria, kulmikkaita, pyöreitä, pehmeitä tai kaarevan muotoisia – mahdollisuuksia on monia perinteistä moderniin. Nykyään leikitellään myös vaalean ja tummansävyisen puun kontrasteilla.

Tyylikkään ulkonäön lisäksi käytännölliset seikat, kuten turvallisuus ja helppo puhdistettavuus ovat avainasemassa saunan lauteita valittaessa. Saunaa remontoitaessa on muistettava, että kyseessä on märkätila. Rakenteiden pitää eristää vettä ja kosteutta, ja kuivumisen tulee sujua ilman ongelmia hyvällä ilmanvaihdolla.

Saunan panelointi

Saunan panelointi mieluisilla saunapaneeleilla tekee saunan ilmeestä halutunlaisen. Saatavana on useita erilaisia värisävyjä ja puumateriaaleja – sopivat saunapaneelit löytyvät eri vaihtoehtoihin tutustumalla. Suosittuja materiaaleja ovat tällä hetkellä esimerkiksi punertava tervaleppä, vaalea haapa sekä ruskea lämpökäsitelty haapa. Niiden lisäksi saunoissa käytetään esimerkiksi jättiläistuijaa, magnoliaa, saarnia ja jopa lehtikuusta. Saunan panelointi kannattaa jättää kokeneille ammattilaisille, jotta lopputuloksesta saadaan juuri sellainen kuin pitääkin.

Kiukaan asennus (saunaremontin yhteydessä)

Saunan kiuas on saunan sydän ja edellytys rentouttaville löylyille. Olipa kyseessä puu- tai sähkökiuas, meiltä kiukaan asennus sujuu ammattitaidolla. Osaavat työntekijämme asentavat kiukaan paikalleen niin, että pääset saman tien nauttimaan saunan kiukaan miellyttävästä lämmöstä. 

Saunan lasiseinä (saunaremontin yhteydessä)

Saunan lasiseinä tekee saunatilan ilmeestä nykyaikaisen, avaran ja valoisan. Sen ansiosta saunasta ja pesuhuoneesta saadaan yhtenäinen ja tyylikäs tilakokonaisuus. Karkaistu turvalasi on turvallinen ja kestävä vaihtoehto, joka voi olla joko kirkasta lasia tai sävylasia. Saunan lasiseinä on helppo ja nopea asentaa, kun asialla on ammattilainen.

Toiveesta toteutukseen – pyydä tarjous!

Remonttiakaa M. Vehmaa Oy toteuttaa saunaremonttisi toiveen mukaan. Pyydä tarjous kohteestasi, toteutamme saunaunelmat mm. Tampereen, Akaan ja Hämeenlinnan alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous saunaremontista!

Rakennus- ja remontti­palvelut yhdestä paikasta

Saunaremontti on luonnollinen jatke kylpyhuoneremontille. Kylpyhuoneen uusimisen yhteydessä kannattaa remontoida myös sauna, jolloin tilasta saadaan tyylikkäästi yhtenäinen kokonaisuus. Tarjoamme kattavat rakennus- ja remonttipalvelut yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille. Hoidamme laadukkaasti paitsi kylpyhuoneremontit ja saunaremontit, myös huoneistoremontit ja kattoremontit. Sähkö- ja putkityöt saat alihankintana kauttamme.

Kiinnostuitko? Jätä yhteys­tietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
VTT Luotettava kumppani