Laadukas laatoitus viimeistelee

Remonttiakaa M. Vehmaa Oy toteuttaa laatoitustyöt huolitellusti kylpyhuoneremonttien ja muiden remonttien yhteydessä mm. Tampereen, Lempäälän, Vesilahden, Valkeakosken, Urjalan sekä Forssan ja Hämeenlinnan seudulla. Vuosien varrella olemme toteuttaneet lukuisia yksityisten kuin taloyhtiöidenkin kohteita edulliseen hintaan.

Valitse paikallinen laatoituskumppani – ota yhteyttä meihin!

Miten tilaat laatoittajan?

Teemme laatoitustyöt osana kattavia remonttikokonaisuuksiamme. Näin saat laatat niin kylpyhuoneeseen, saunaan kuin keittiöön samasta firmasta, eikä laatoittajia tarvitse tilata erikseen muualta. Saat lisätiedot, tarjouspyynnöt ja laatoittajat kohteeseesi numerosta: 040 964 8966

Voit lähettää myös viestiä.

Laatasta on moneksi – meiltä saat:

  • Kylpyhuoneen laatoitukset
  • Saunan laatoitukset
  • Käytävien laatoitukset
  • Keittiön välitilan laatoitukset

Vesieristys laatoituksen yhteydessä

Kun kyseessä ovat märkätilan eristystyöt, me hoidamme nekin. Hyvä vesieristys laatoituksen alla on määräysten mukainen ja etenkin kestävä. Katso vesieristyksestä tarkemmin »

Kerromme mielellämme lisää!

Kokeneena laatoitustöiden toteuttajana annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme kohteesi laatoituksen. Olethan yhteydessä, niin annamme tarvittavaa lisätietoa remontoinnin ajankohdasta, kestosta, materiaaleista ja tietenkin kustannuksista. Remonttiakaa M. Vehmaa Oy palvelee laajalla alueella Pirkanmaata ja Kanta-Hämettä sekä sopimuksen mukaan kauempanakin. Kysy lisää!

Kiinnostuitko? Jätä yhteys­tietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
VTT Luotettava kumppani