Kylpyhuoneremontti Akaasta Tampereen seudulle

Tilaa laadukas ja onnistunut kokonaisuus kokeneilta & paikallisilta tekijöiltä! Kun vanha kylpyhuone kaipaa korjausta tai piristystä, on aika teettää remontti.

Remonttiakaa M. Vehmaa Oy:n toteuttama kylpyhuoneremontti on vaivaton valinta, sillä kokonaisvaltainen palvelu sisältää kaiken tarvikkeiden tilauksesta loppusiivoukseen asti.

Yleisimmät toimialueemme Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä ovat muun muassa: Akaa, Tampere, Valkeakoski, Urjala, Lempäälä, Vesilahti, Forssa sekä Hämeenlinna, mutta sopimuksen mukaan palvelemme myös kauempanakin.

Usein myös saunaremontti on luonnollinen jatke kylpyhuoneremontille. 

Miten tilaat kylpyhuoneremontin?

Lisätiedot, tarjouspyynnöt ja kylppäriremppaajat löydät numerosta: 040 964 8966.

Voit lähettää myös viestiä.

Täyden palvelun kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremonttimme on kokonaispaketti, joka sisältää kaiken tarvittavan.

Hoidamme työt alusta loppuun niin, että pääset nauttimaan valmiiksi remontoidusta kylpyhuoneesta. Saat kauttamme alihankintana myös putki- ja sähkötyöt. Panostamme vahvasti myös laadunvalvontaan: jos kohteesta löytyy jotain poikkeavaa, ilmoitamme tästä asiakkaalle ja laitamme paikat sovitusti kuntoon.

Palvelumme on asiakaslähtöistä ja ennen työhön ryhtymistä teemme kohteen kartoituksen huolellisesti.

Mitä kylpyhuoneremontille tulee hintaa?

Olemme ketterän kokoinen kumppani, minkä ansiosta kykenemme tarjoamaan joustavaa palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Pienen yrityksen menoerät ovat kohtuulliset, mikä näkyy asiakkaalle edullisina palveluina. Kylpyhuoneremontin hinta riippuu muun muassa

  • kylpyhuoneen koosta ja
  • käytettävistä materiaaleista.

Esimerkiksi keskikokoisen kylpyhuoneen remontti maksaa tarvikkeineen noin 10 000-15 000 €.

Työn kustannuksista on mahdollista saada kotitalousvähennystä, joka kannattaa hyödyntää ja joka on tuntuva etu verotuksessa.

Jokainen remontti on erilainen, joten tarkan hinnan saat vain pyytämällä tarjouksen. Kysy siis hinta kylpyhuoneremontillesi jo tänään!

Pesuhuoneremontti vaatii erikoisosaamista

Pesuhuoneremontti on yksi kodin vaativimpia remontteja, joka vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Pesuhuoneremontit ovat ydinosaamistamme – meillä on työhön tarvittavat koulutukset ja voimassa olevat luvat. Olemme remontoineet onnistuneesti lukuisia pesuhuoneita, joten tiedämme, mitkä ratkaisut toimivat ja mitkä eivät. Asiakkaan toiveiden pohjalta syntyy tyylikäs kokonaisuus, joka sekä toimii että näyttää hyvältä.

Piileekö märkätilassa kosteusongelmia?

Jos nenässä tuntuu tunkkainen haju, tai ylimääräinen kosteus jää pintojen päälle suihkunkin jälkeen, on kyseessä kosteusvaurio tai -ongelma.

Kosteusongelma kannattaa korjata mahdollisimman pian, jotta suuremmilta ikävyyksiltä vältytään. VTT:n myöntämä vesieristyssertifikaatti toimii merkkinä suorittamiemme vesieristystöiden huolellisuudesta.

Huomioitavaa palveluissamme:

  • Suoritamme märkätilavalvontaa
  • Teemme vesieristysten tarkastukset
  • Mittaamme kalvovahvuudet mittausluupilla
  • Tarkastamme eristeen tiiveyden MT-pumpulla
  • Teemme aina kohteesta tarkastuspöytäkirjan

Ammattilainen apunasi

Rakennusliikkeemme auttaa sinua ongelmien kohdatessa, tai jos kaipaat kylpyhuoneeseesi vain uutta ilmettä. Teemme lämpökamerakuvauksia (kameraFLIR 7) ja kosteusmittauksia pinta- ja porareikäantureilla. Olemme suorittaneet märkätilatöihin vaadittavan vedeneristyskoulutuksen, katso tarkemmin tästä.

Teetä samalla WC-remontti

Kylpyhuoneremontin yhteydessä kannattaa teettää samalla myös WC-remontti, niin molemmat työt tulevat hoidetuksi kätevästi kerralla. Kodin muu tyyli, sävyt ja kiintokalusteet kannattaa huomioida WC-remontin toteutuksessa.

Kylpyhuoneesta ja WC:stä on mahdollista luoda yhtenäinen ja tyylikäs kokonaisuus: wc-kalusteet voivat edustaa samaa tyyliä kuin kylpyhuonekalusteet tai kylpyhuoneen laatoitus, jolloin sama linja jatkuu harmonisesti tilasta toiseen.

Teemme WC-remontit aina asiakkaan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaan, minkä vuoksi vessaremontti alkaa asukkaiden käyttötarpeiden kartoittamisesta.

Vessaremontti voi tarkoittaa sitä, että tehdään vain uuden vessanpöntön asennus tai vaihdetaan samalla kaikki wc-kalusteet. Mahdollisuuksia on monia WC:n kokonaisvaltaisesta uudistamisesta yksittäisten kalusteiden vaihtoon saakka.

kylpyhuoneremontti tampere - henkilö remontoimassa pesutilaa

Miksi valita meidät kylpyhuoneen remonttiin?

Teemme saniteetti- ja kylpyhuoneremontit kaikissa kohteissa pitkällä kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat monipuolisesti märkätilatyöt, kuten vesieristysten tarkastukset, märkätilavalvonta, lämpökamerakuvaukset sekä kosteusmittaukset.

Voit siis olla varma, että kylpyhuoneen remontti tulee tehdyksi oikein, kun asialla on monipuolisesti taitava märkätilatöiden ammattilainen. Remonttiakaa M. Vehmaa on paikallinen remonttikumppani, joka palvelee mm. Tampereen, Akaan ja Hämeenlinnan alueella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kylpyhuoneremontista!

Sisä- ja ulko­remontit moni­puolisesti – pyydä tarjous kohteestasi!

Remonttiakaa M. Vehmaa Oy tekee kattavasti myös muita rakennus- ja remonttitöitä. Hoidamme laadukkaasti esimerkiksi saunaremontit, huoneistoremontit sekä kattoremontit. Lisäksi teemme erilaiset uudisrakentamisen työt: rakennamme esimerkiksi kesämökit ja varastorakennukset sekä pystytämme talot.

Kiinnostuitko? Jätä yhteys­tietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
VTT Luotettava kumppani