Paikalliset remonttipalvelut Akaan seudulla ja muualla Pirkanmaalla

Elämä remontin keskellä on hankalaa, joten pyrimme tekemään sisäremonttisi valmiiksi mahdollisimman joustavasti ja nopealla aikataululla.

Hoidamme remonttityöt alusta saakka aina tarvikkeiden tilauksesta loppusiivoukseen asti! Onnistunut remontti vaatii vahvaa osaamista ja huolellista suunnittelua. Remonttiakaa M. Vehmaa Oy on paikallinen ammattilainen, joka toteuttaa remonttipalvelut alueilla Akaa, Tampere, Lempäälä, Valkeakoski, Urjala, Vesilahti, Forssa ja Hämeenlinna. Meiltä saat korkeatasoiset sisäremontit lattiasta kattoon Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä sekä sopimuksen mukaan myös kauempanakin.

Pyydä tarjous sisäremontistasi ja kutsu paikallinen remonttimies paikalle!

Mitä remonttisi tulisi maksamaan?

Lisätiedot, tarjouspyynnöt ja toteuttajat löydät numerosta: 040 964 8966.

Voit lähettää numeroon myös viestiä.

Monipuolinen ja luotettava tekijätiimi

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi remonttipalvelut luotettavasti. Teemme erilaiset huoneistoremontit, pintaremontit, maalaustyöt sekä purku- ja saneeraustyöt kaikissa kohteissa. Teemme myös keittiöremontteja, mutta ne toteutamme vain muiden remonttien yhteydessä.

Lisäksi pesuhuoneen remontti sekä saunaremontit onnistuvat luotettavasti. Olemme ketterän kokoinen kumppani, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan joustavaa ja kustannustehokasta remontti- ja uudisrakennuspalvelua. Saat kauttamme alihankintana putki- ja sähkötyöt tarvittaessa. Panostamme laadunvalvontaan: jos kohteesta löytyy jotain poikkeavaa, ilmoitamme tästä asiakkaalle ja laitamme paikat saman tien kuntoon.

Teemme yhteistyötä myös sisustussuunnittelijan kanssa. Tutustu osoitteessa www.tilajasisustus.fi.

Pintaremontilla nopeasti uutta ilmettä

Pintaremontin avulla voit loihtia asuntoosi uuden ilmeen pienin kustannuksin. Halusitpa sitten avartaa huoneistoasi purkamalla turhia väliseiniä tai pistää värimaailman uusiksi, me hoidamme remontoinnin puolestasi.

Meidän kauttamme hoituvat tapetoinnit, lattia-asennukset ja listoitukset - eli kaikki tarvittava!

Keittiöremontti toiveen mukaan

Pinttynyttä rasvaa ja likaa on vaikea poistaa kokonaan, ja joskus kalusteiden vaihto on yksinkertaisesti helpoin tai ainoa ratkaisu kauniin lopputuloksen saamiseksi.

Suoritamme keittiösi pienet ehostukset tai täydellisen uusimisen muiden remonttien yhteydessä.

Maalaustyöt juuri mallilleen

Villiä väriä seinään? Teemme kaikki maalaustyöt pienistä sisustusmaalauksista suurempiin sisä- ja ulkomaalauksiin.

Purkutyöt ja muut saneeraukset

Toteutamme asuntojen ja rakennusten korjaustöitä. Tarjoamme sinulle laajan kattauksen korjauspalveluita. Suoritamme purkutyöt ja viemme jätemateriaalin kerralla pois remontin valmistuttua.

Tilaa julkisivuremontti kokeneelta tekijältä

Taloyhtiössä julkisivuremontti tulee ennen pitkää ajankohtaiseksi. Uusittu ja hyvännäköinen julkisivu nostaa kiinteistön arvoa ja suojaa rakennusta sään vaihteluilta.

Teemme julkisivuremontit kaikissa taloyhtiöissä Tampereen ja Pirkanmaan seudulla.

Meiltä sujuu myös uudisrakentaminen

Remontoinnin lisäksi uudisrakentaminen kuuluu toimenkuvaamme. Olemme luotettava rakentaja, joka rakentaa uudet kohteet ammattitaidolla. Rakennamme sekä suuria että pieniä kohteita varastoista omakotitaloihin.

Saneerausapua niin pieniin kuin vaativiin kohteisiin

Olipa kyseessä kokonaisvaltainen saneeraus tai pieni pintaremontti, me toteutamme työn toiveesi ja kohteen vaatimukset huomioiden. Otamme mielellämme vastaan kaikenkokoisia remonttiurakoita kohteesta riippumatta. Onnistunut saneeraus syntyy vuosien kokemuksella, nykyaikaisilla työvälineillä sekä korkealaatuisilla materiaaleilla.

Pyydä TV:stä tuttu remonttimies paikalle!

Remonttiakaa M. Vehmaa on kokenut remonttimies, jonka kanssa yhteistyö toimii mutkattomasti. Tarjoamme kokonaisvaltaista remonttipalvelua, eli hoidamme kaikki rakennus- ja remonttityöt aina tarvikkeiden tilauksesta loppusiivoukseen asti. Pidämme kiinni sovitusta aikataulusta ja pyrimme tekemään työt valmiiksi mahdollisimman nopeasti.

Olemme myös TV:stä tuttu, sillä olemme olleet mukana Huvila ja Huussi -ohjelmassa. Katso tarkemmat yhteystiedot ja pyydä kohteestasi tarjous!

Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys! Voit saada sitä kodin tai vapaa-ajan asunnon kunnostamisesta. Lue lisää Verhohallinnon sivuilta!

Kiinnostuitko? Jätä yhteys­tietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
VTT Luotettava kumppani