Kattoremontti Akaan ja Tampereen seudulla paikallisilta osaajilta

Olisiko aika tehdä kattoremontti? Meiltä saat katon korjauksen ja uusimiseen avaimet käteen -periaatteella!

Kattoremontti kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen kuin katto alkaa vuotaa. Jos katto kuitenkin päästää kosteutta läpi tai näyttää muuten kuluneelta, Remonttiakaa M. Vehmaa Oy:n ammattilaiset rientävät nopeasti apuun.

Teemme kattoristikoiden asennukset aina kattotöiden asennukseen asti. Rakennamme profiilipeltikatot ja tiilikatot aluskatteen asennuksesta lähtien aina vesikaton kirvesmiehentöihin ja varsinaiseen katon asennukseen saakka. Toteutamme ulkoremontit mm. Pirkanmaalla Akaa, Tampere, Lempäälä, Urjala, Vesilahti, Valkeakoski, Vesilahti sekä Kanta-Hämeessä mm. Forssan ja Hämeenlinnan seutu.

Miten tilaat kattoremontin?

Saat lisätiedot ja tarjouspyynnöt katon saneerauksesta sekä tekijät kohteeseesi numerosta: 040 964 8966
Voit lähettää myös viestiä.

Kattoremontteja moneen malliin, meiltä luonnistuvat:

  • Harjakattoremontti
  • Aumakattoremontti
  • Pulpettikattoremontti
  • Taitekattoremontti

Kattotyöt luotettavasti

Teemme kattotyöt vankalla kokemuksella, joten meiltä saat kaiken, mitä katolle tarvitset. Katon rakentaminen ja kattoremontti onnistuvat hyvin kauttamme. Tunnemme kattomateriaalien ominaisuudet ja vaatimukset, joten voit tilata meiltä niin peltikaton kuin tiilikatonkin.

Työskentelemme sekä uudisrakennuksissa että saneerauskohteissa palvellen yksityishenkilöitä, yrityksiä ja taloyhtiöitä.

Katon rakentaminen kannattaa teettää alan asiantuntijalla

Katon rakentaminen alkaa korjaustarpeen selvittämisellä ja tarvittavan mitoituksen laatimisella. Niiden pohjalta annamme tarjouksen ja sovimme asiakkaan kanssa sopivasta asennusajankohdasta.

Katon rakentaminen voi sisältää myös aluskatteen, tikkaiden, rännien, kattoturvatuotteiden ja piipunpellitysten kuntoon laittamisen – suosittelemme, että koko katto laitetaan kerralla kuntoon. Aluksi puramme vanhan katon, minkä jälkeen uusi katto on mahdollista asentaa turvallisesti paikoilleen.

Lopuksi siivoamme työmaan purku- ja asennusjätteistä päästen ihastelemaan siistiä ja valmista lopputulosta.

kattoremontti tampere ja pirkanmaa - omakotitalon kattoa uusitaan nosturin avulla

Mikä on kattoremontin hinta?

Olemme ketterän kokoinen kumppani, minkä ansiosta kykenemme tarjoamaan joustavaa palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Pienen yrityksen kuluerät ovat kohtuulliset, mikä näkyy asiakkaallemme edullisina palveluina.

Kattoremontin hinta koostuu muun muassa työosuudesta ja tarvikkeista sekä niiden saatavuudesta. Työn kustannuksista on mahdollista saada kotitalousvähennystä – tämä tuntuva etu kannattaa hyödyntää verotuksessa. Jokainen remontti on erilainen, joten tarkan hinnan saat vain pyytämällä tarjouksen.

Suosittu ja edullinen peltikatto

Peltikatto on Suomen käytetyin vesikatetyyppi. Se on edullinen, kestävä ja melko helposti asennettava, mikä saa monet valitsemaan tämän kattomateriaalin. Peltikattoja on saatavana useissa eri väreissä, joten kaikille kiinteistöille löytyy sopiva vaihtoehto.

Pitkäikäinen tiilikatto

Tiilikatto on pitkäikäinen sijoitus, joka nostaa kiinteistön arvoa. Pientalojen käytetyin vesikatemateriaali on betonitiilikatto, jonka käyttöikä on olosuhteista riippuen 50–70 vuotta, huollettuna vielä enemmän. Tiilikatto on lähes äänetön katemateriaali, ja sen asennuskustannukset ovat alhaiset. Huollon tarve on vähäistä, ja vaurioituneet tiilet on helppo vaihtaa uusiin.

Meiltä saat myös kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät

Asennamme kattoturvatuotteet vesikaton asennuksen yhteydessä. Meiltä löydät seinätikkaat, lapetikkaat, kattosillat, hätäpoistumistiet, putoamissuojaimet, lumiesteet sekä parvekevedenpoistot. Sadevesijärjestelmät ja peltisepäntyöt tilaamme tutulta ja luotettavalta yhteistyökumppanilta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kattoremontista - Tampere & Pirkanmaa

Remonttiakaa M. Vehmaa Oy on paikallinen remonttikumppanisi, joka toteuttaa kattoremonttisi mm. Akaan, Tampereen, Lempäälän, Vesilahden, Valkeakosken, Urjalan sekä Forssan ja Hämeenlinnan seudulla.

Kysy lisää laadukkaista ratkaisuistamme tiilikattoon tai peltikattoon!

Kiinnostuitko? Jätä yhteys­tietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
VTT Luotettava kumppani