Vesieristystarkastukset

Jotta vahingolta vältyttäisiin -vesieristystarkastukset akaassa ja ympäristökunnissa

Palveluihimme kuuluu myös märkätilojen vesieristyksen tarkastus Akaan alueella ja sen ympäristössä. Tarkastuksessa varmistamme märkätilojen toimivuuden ja kestävyyden, jotta työvirheiden, tietämättömyyden tai huolimattomuuden aiheuttamat vahingot voitaisiin välttää.

Vedeneristyksen tarkastukseen kuuluvat muun muassa kallistuksien tarkistus, tiiviyskoe GVK-alipainepumpulla, kuivakalvopaksuuden mittaus, vedeneristeen liityntä läpivienteihin sekä läpivientientiivistyksen tarkastus.

Tarkastamme myös työn suorittaneen märkätila-asentajan sertifikaatin ja sen voimassaolon. Käymme märkätila-asentajan kanssa läpi käytetyt materiaalit ja käytetyn vedeneristeen sertifikaatin mukaiset työohjeet ja työvaiheet.

Laadimme aina kirjallisen raportin tarkastuksesta – tarkastuspöytäkirjan. Se sisältää selkeät tiedot muun muassa märkätilan vedeneristyksestä, materiaaleista ja rakenteista. Pöytäkirjassa on myös eriteltynä havaitut puutteet sekä niiden uudelleen tarkastukset.

Märkätilavalvonta

Teemme myös märkätilojen valvontaa. Käyntikertoja on ainakin neljä: aloituspalaveri, purkukatselmus, vesieristystarkastus ja lopputarkastus. Mikäli kaipaat remonttipalveluita, kuten esimerkiksi kylpyhuoneremonttia, ota yhteyttä.

Ota yhteyttä 040 964 8966 ja kysy lisää, tai pyydä heti tarjous!