Vesieristys ammattitaidolla Akaa ja Pirkanmaa

Talon & mökin apumies Mikko Vehmaa tekee vesieristystä ammattitaidolla ja kokemuksella Akaassa, Pirkanmaalla ja Hämeessä. Teemme myös vesieristyksen tarkastukset erilaisissa kohteissa.

Märkätilan vesieristys

Vesieristys on aina tehtävä märkätilaan. Märkätila tarkoittaa huonetilaa, jonka lattiapinta joutuu tilan käyttötarkoituksen vuoksi vedelle alttiiksi ja jonka seinäpinnoille voi roiskua tai tiivistyä vettä (esim. kylpyhuone, suihkuhuone, sauna).

Märkätilojen lattiassa ja seinissä tulee nyt käyttää aina vedeneristystä. Märkätilan vedeneristyksessä lähdetään siitä, että vedeneristyksenä toimii joko pintarakenne itsessään, tai pintarakenteen takana on erillinen vedeneristys. Sekä C2 että RIL 107 esittävät asian seuraavasti:

Märkätilan lattiapäällysteen ja seinäpinnoitteen on toimittava vedeneristyksenä tai lattian päällysteen alle ja seinään pinnoitteen taakse on tehtävä erillinen vedeneristys.
Markkinoilla on useita vedeneristys vaihtoehtoja. Eristys valitaan aina korjattavan/rakennettavan tilan mukaan. Vedeneristäjämme ovat ammattilaisia ja ovat käyneet koulutuksen, sekä päivitämme joka vuosi taitomme ja tietomme.

Vesieristys Tampere | Vedeneristys alan ammattilaiselta Pirkanmaan ja Hämeenlinnan alueella

Tutustu remonttipalveluihimme täältä

Ota yhteyttä 040 964 8966 ja kysy lisää, tai pyydä heti tarjous! Päivystys 24/7 045 170 6533