Saunaremontti kokemuksella

Laadukkaat ja yksilölliset ratkaisut

Sauna on rentoutumispaikka, jonka viihtyvyyteen halutaan panostaa. Remonttiakaa M. Vehmaa tietää, miten saunaremontti tehdään onnistuneesti. Laajaan toimialueeseen kuuluu koko Pirkanmaa. Yleisimmät toimialueet ovat: Akaa, Tampere, Valkeakoski, Urjala, Lempäälä, Vesilahti, Iittala sekä Hämeenlinna. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous saunaremontista!

Rakennus- ja remonttipalvelut yhdestä paikasta

Saunaremontti on luonnollinen jatke kylpyhuoneremontille. Kylpyhuoneen uusimisen yhteydessä kannattaa remontoida myös sauna, jolloin tilasta saadaan tyylikkäästi yhtenäinen kokonaisuus. Tarjoamme kattavat rakennus- ja remonttipalvelut yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille. Hoidamme laadukkaasti paitsi kylpyhuoneremontit ja saunaremontit, myös huoneistoremontit ja kattoremontit. Lisäksi teemme erilaiset uudisrakentamisen työt talon pystyttämisestä varaston rakentamiseen, sähkö- ja putkityöt saat alihankintana kauttamme.

Saunatilan remontti

Viihtyisä sauna koostuu useasta eri elementistä. Saunatilan remontti voi sisältää esimerkiksi saunan paneloinnin sekä lauteiden, kiukaan sekä lasiseinän asennuksen. Tarjolla on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita tilaan sopivimmat. Remontoimme jokaisen yksityiskohdan asiakkaan toiveiden ja tilan vaatimusten mukaisesti.

Saunan lauteet

Saunan lauteet kannattaa valita käyttäjien ja käyttökohteen mukaan. Saunan mittojen mukaan valmistetut lauteet ovat nopea asentaa. Saunan lauteet voivat olla suoria, kulmikkaita, pyöreitä, pehmeitä tai kaarevan muotoisia – mahdollisuuksia on monia perinteistä moderniin. Tyylikkään ulkonäön lisäksi käytännölliset seikat, kuten turvallisuus ja helppo puhdistettavuus ovat avainasemassa saunan lauteita valittaessa.

Saunan panelointi

Saunan panelointi mieluisilla saunapaneeleilla tekee saunan ilmeestä halutunlaisen. Saatavana on useita erilaisia värisävyjä ja puumateriaaleja – sopivat saunapaneelit löytyvät eri vaihtoehtoihin tutustumalla. Suosittuja materiaaleja ovat tällä hetkellä esimerkiksi punertava tervaleppä, vaalea haapa sekä ruskea lämpökäsitelty haapa. Niiden lisäksi saunoissa käytetään esimerkiksi jättiläistuijaa, magnoliaa, saarnia ja jopa lehtikuusta. Saunan panelointi kannattaa jättää kokeneille ammattilaisille, jotta lopputuloksesta saadaan juuri sellainen kuin pitääkin.

Kiukaan asennus

Saunan kiuas on saunan sydän ja edellytys rentouttaville löylyille. Olipa kyseessä puu- tai sähkökiuas, meiltä kiukaan asennus sujuu ammattitaidolla. Osaavat työntekijämme asentavat kiukaan paikalleen niin, että pääset saman tien nauttimaan saunan kiukaan miellyttävästä lämmöstä.

Saunan lasiseinä

Saunan lasiseinä tekee saunatilan ilmeestä nykyaikaisen, avaran ja valoisan. Sen ansiosta saunasta ja pesuhuoneesta saadaan yhtenäinen ja tyylikäs tilakokonaisuus. Karkaistu turvalasi on turvallinen ja kestävä vaihtoehto, joka voi olla joko kirkasta lasia tai sävylasia. Saunan lasiseinä on helppo ja nopea asentaa, kun asialla on ammattilainen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous saunaremontista!

Kysy lisää 040 964 8966, tai pyydä heti tarjous!