Remontti tarpeesi mukaan Tampereen ja Pirkanmaan alueella

Laadukkaasti lattiasta kattoon

Elämä remontin keskellä on hankalaa, joten pyrimme tekemään työt valmiiksi mahdollisimman joustavasti ja nopealla aikataululla. Hoidamme remonttityöt alusta saakka aina tarvikkeiden tilauksesta loppusiivoukseen asti!Onnistunut remontti vaatii vahvaa osaamista ja huolellista suunnittelua. Remonttiakaa M. Vehmaa on paikallinen ammattilainen, joka tekee remontit ja erilaiset uudisrakentamisen työt laadukkaasti alusta loppuun. Laajaan toimialueeseen kuuluu koko Pirkanmaa. Yleisimmät toimialueet ovat: Akaa, Tampere, Valkeakoski, Urjala, Lempäälä, Vesilahti, Iittala sekä Hämeenlinna. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous remontista.

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi remonttipalvelut luotettavasti. Teemme erilaiset huoneistoremontit, kuten pintaremontit, keittiöremontit, maalaustyöt sekä purku- ja saneeraustyöt kaikissa kohteissa. Myös pesuhuoneen remontti sekä saunaremontit onnistuvat luotettavasti. Olemme ketterän kokoinen kumppani, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan joustavaa ja kustannustehokasta remontti- ja uudisrakennuspalvelua. Saat kauttamme alihankintana putki- ja sähkötyöt tarvittaessa. Panostamme laadunvalvontaan: jos kohteesta löytyy jotain poikkeavaa, ilmoitamme tästä asiakkaalle ja laitamme paikat saman tien kuntoon.

Teemme yhteistyötä sisustussuunnittelijan kanssa.

Saneeraus luotettavasti tarpeesi mukaan

Olipa kyseessä kokonaisvaltainen saneeraus tai pieni pintaremontti, me toteutamme työn toiveesi ja kohteen vaatimukset huomioiden. Otamme mielellämme vastaan kaikenkokoisia remonttiurakoita erilaisissa kohteissa. Teemme saneeraukset tarvittaessa vaikka laatoituksista listoituksiin laadusta tinkimättä. Onnistunut saneeraus syntyy vuosien kokemuksella, nykyaikaisilla työvälineillä sekä korkealaatuisilla materiaaleilla.

Tilaa julkisivuremontti kokeneelta tekijältä

Taloyhtiössä julkisivuremontti tulee ennen pitkää ajankohtaiseksi. Uusittu ja hyvännäköinen julkisivu nostaa kiinteistön arvoa ja suojaa rakennusta sään vaihteluilta. Teemme julkisivuremontit kaikissa taloyhtiöissä Tampereen ja Pirkanmaan seudulla.

Meiltä sujuu myös uudisrakentaminen

Remontoinnin lisäksi uudisrakentaminen kuuluu toimenkuvaamme. Olemme luotettava rakentaja, joka rakentaa uudet kohteet ammattitaidolla. Rakennamme sekä suuria että pieniä kohteita varastoista omakotitaloihin.

TV:stä tuttu remonttimies

Remonttiakaa M. Vehmaa on kokenut remonttimies, jonka kanssa yhteistyö toimii mutkattomasti. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, eli hoidamme kaikki rakennus- ja remonttityöt aina tarvikkeiden tilauksesta loppusiivoukseen asti. Pidämme kiinni sovitusta aikataulusta ja pyrimme tekemään työt valmiiksi mahdollisimman nopeasti. Olemme myös TV:stä tuttu, sillä olemme olleet mukana Huvila ja Huussi -ohjelmassa.

Vanha pesutila uusiksi? Lue lisää kylpyhuone-ja sauna­remontti­palveluis­tamme »

Ota yhteyttä 040 964 8966 ja kysy lisää palveluistamme!