Hanki onnistunut kylpyhuoneremontti

Kokeneilta ammattilaisilta

Kun vanha kylpyhuone kaipaa korjausta tai piristystä, on aika teettää remontti. Remonttiakaa M. Vehmaan tekemä kylpyhuoneremontti on asiakkaalle vaivaton valinta, koska kokonaisvaltainen palvelu sisältää kaiken tarvikkeiden tilauksesta loppusiivoukseen asti. Laajaan toimialueeseen kuuluu koko Pirkanmaa. Yleisimmät toimialueet ovat: Akaa, Tampere, Valkeakoski, Urjala, Lempäälä, Vesilahti, Iittala sekä Hämeenlinna. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kylpyhuoneremontista!

Jos nenässä tuntuu tunkkainen haju, tai ylimääräinen kosteus jää pintojen päälle suihkunkin jälkeen, on kyseessä kosteusvaurio tai ongelma. Ongelma kannattaa korjata mahdollisimman pian.  Meillä on VTT:n myöntämä vesieristyssertifikaatti, ja suoritamme  vesieristystyöt niiden vaatimalla huolellisuudella.

  • Suoritamme märkätilavalvontaa
  • Vesieristysten tarkastukset
  • Kalvovahvuus mittaus luupilla
  • Eristeen tiiveys MT-pumpulla
  • Teemme kohteesta tarkastuspöytäkirjan

Uudet lauteet, lempeämpi kiuas?

Lauteet kuluvat ahkerassa käytössä ja kiuasmalleissa on nykyisin mistä valita. Uuden tuntua saa pienelläkin panostuksella. Saunaa remontoitaessa on muistettava, että kyseessä on kuitenkin märkätila. Rakenteiden pitää eristää vettä ja kosteutta, ja kuivumisen tulee sujua ilman ongelmia hyvällä ilmanvaihdolla.

Ammattilainen apunasi

Rakennusliikkeemme auttaa sinua ongelmien kohdatessa, tai jos kaipaat kylpyhuoneeseesi vain uutta ilmettä. Teemme lämpökamerakuvauksia ( kameraFLIR 7 ) ja kosteusmittauksia pinta- ja porareikäantureilla.

Olemme suorittaneet märkätilatöiden valvoja koulutuksen, katso todistus tästä

Täyden palvelun kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on kokonaispaketti, joka sisältää kaiken tarvittavan. Hoidamme työt alusta loppuun niin, että pääset nauttimaan valmiiksi remontoidusta kylpyhuoneesta. Saat kauttamme alihankintana myös putki- ja sähkötyöt. Panostamme laadunvalvontaan: jos kohteesta löytyy jotain poikkeavaa, ilmoitamme tästä asiakkaalle ja laitamme paikat sovitusti kuntoon. Palvelumme on asiakaslähtöistä ja ennen työhön ryhtymistä teemme kohteen kartoituksen huolellisesti.

Mikä on kylpyhuoneen remontin hinta?

Olemme ketterän kokoinen kumppani, minkä ansiosta kykenemme tarjoamaan joustavaa palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Pienen yrityksen menoerät ovat kohtuulliset, mikä näkyy asiakkaalle edullisina palveluina. Kylpyhuoneremontin hinta riippuu muun muassa kylpyhuoneen koosta ja käytettävistä materiaaleista. Esimerkiksi keskikokoisen kylpyhuoneen remontti maksaa tarvikkeineen noin 10 000-15 000 €. Työn kustannuksista on mahdollista saada kotitalousvähennystä, joka kannattaa hyödyntää ja joka on tuntuva etu verotuksessa. Jokainen remontti on erilainen, joten tarkan hinnan saat vain pyytämällä tarjouksen. Kysy hinta kylpyhuoneremontille!

Pesuhuoneremontti vaatii erikoisosaamista

Pesuhuoneremontti on yksi kodin vaativimpia remontteja, joka vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Pesuhuoneremontit ovat ydinosaamistamme – meillä on työhön tarvittavat koulutukset ja voimassa olevat luvat. Olemme remontoineet onnistuneesti lukuisia pesuhuoneita, joten tiedämme, mitkä ratkaisut toimivat ja mitkä eivät. Asiakkaan toiveiden pohjalta syntyy tyylikäs kokonaisuus, joka sekä toimii että näyttää hyvältä.

Teetä samalla WC-remontti

Kylpyhuoneremontin yhteydessä kannattaa teettää samalla myös WC-remontti, niin molemmat työt tulevat hoidetuksi kätevästi kerralla. Kodin muu tyyli, sävyt ja kiintokalusteet kannattaa huomioida WC-remontin toteutuksessa. Kylpyhuoneesta ja WC:stä on mahdollista luoda yhtenäinen ja tyylikäs kokonaisuus: wc-kalusteet voivat edustaa samaa tyyliä kuin kylpyhuonekalusteet tai kylpyhuoneen laatoitus, jolloin sama linja jatkuu harmonisesti tilasta toiseen.

Teemme WC-remontit aina asiakkaan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaan, minkä vuoksi vessaremontti alkaa asukkaiden käyttötarpeiden kartoittamisesta. Vessaremontti voi tarkoittaa sitä, että tehdään vain uuden vessanpöntön asennus tai vaihdetaan samalla kaikki wc-kalusteet. Mahdollisuuksia on monia WC:n kokonaisvaltaisesta uudistamisesta yksittäisten kalusteiden vaihtoon saakka.

Kylpyhuoneen remontti ja muut palvelut

Teemme kylpyhuoneremontit kaikissa kohteissa pitkällä kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat monipuolisesti myös muut märkätilatyöt, kuten vesieristysten tarkastukset, märkätilavalvonta, lämpökamerakuvaukset sekä kosteusmittaukset. Voit siis olla varma, että kylpyhuoneen remontti tulee tehdyksi oikein, kun asialla on monipuolisesti taitava märkätilatöiden ammattilainen.

Rakennus- ja remonttityöt monipuolisesti

Remonttiakaa M. Vehmaa tekee kattavasti myös muita rakennus- ja remonttitöitä. Hoidamme laadukkaasti esimerkiksi saunaremontit, huoneistoremontit sekä kattoremontit. Lisäksi teemme erilaiset uudisrakentamisen työt: rakennamme esimerkiksi kesämökit ja varastorakennukset sekä pystytämme talot.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kylpyhuoneremontista!

Kysy lisää 040 964 8966, tai pyydä heti tarjous!