Olisiko aika tehdä kattoremontti?

Katon korjaus ja uusiminen

Kattoremontti kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen kuin katto alkaa vuotaa. Jos katto kuitenkin päästää kosteutta läpi tai näyttää muuten kuluneelta, Remonttiakaa M. Vehmaan ammattilaiset rientävät nopeasti apuun. Teemme kattoremontit vahvalla kokemuksella alusta loppuun asti. Laajaan toimialueeseen kuuluu koko Pirkanmaa. Yleisimmät toimialueet ovat: Akaa, Tampere, Valkeakoski, Urjala, Lempäälä, Vesilahti, Iittala sekä Hämeenlinna.

Mikä on kattoremontin hinta?

Olemme ketterän kokoinen kumppani, minkä ansiosta kykenemme tarjoamaan joustavaa palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Pienen yrityksen kuluerät ovat kohtuulliset, mikä näkyy asiakkaalle edullisina palveluina. Kattoremontin hinta koostuu muun muassa työosuudesta ja tarvikkeista sekä niiden saatavuudesta. Työn kustannuksista on mahdollista saada kotitalousvähennystä, joka kannattaa hyödyntää ja joka on tuntuva etu verotuksessa. Jokainen remontti on erilainen, joten tarkan hinnan saat vain pyytämällä tarjouksen. Pyydä siis tarjous kattoremontista!

Kattotyöt asennuksesta huoltoon luotettavasti

Teemme kaikenlaiset kattotyöt vankalla kokemuksella, joten meiltä saat kaiken, mitä katolle tarvitset. Katon rakentaminen, kattoremontti ja katon huolto onnistuvat kaikki kauttamme. Tunnemme eri kattomateriaalien ominaisuudet ja vaatimukset, joten voit tilata meiltä niin peltikaton, huopakaton kuin tiilikatonkin. Työskentelemme sekä uudisrakennuksissa että saneerauskohteissa palvellen yksityishenkilöitä, yrityksiä ja taloyhtiöitä.

Katon rakentaminen kannattaa teettää alan asiantuntijalla

Katon rakentaminen alkaa korjaustarpeen selvittämisellä ja tarvittavan mitoituksen laatimisella. Niiden pohjalta annamme tarjouksen ja sovimme asiakkaan kanssa sopivasta asennusajankohdasta. Katon rakentaminen voi sisältää myös aluskatteen, tikkaiden, rännien, kattoturvatuotteiden ja piipunpellitysten kuntoon laittamisen – suosittelemme, että koko katto laitetaan kerralla kuntoon. Aluksi puramme vanhan katon, minkä jälkeen uusi katto on mahdollista asentaa turvallisesti paikoilleen. Lopuksi siivoamme työmaan purku- ja asennusjätteistä, minkä jälkeen pääset ihastelemaan siistiä ja valmista lopputulosta.

Suosittu ja edullinen peltikatto

Peltikatto on Suomen käytetyin vesikatetyyppi. Se on edullinen, kestävä ja melko helposti asennettava, mikä saa monet valitsemaan tämän kattomateriaalin. Peltikattoja on saatavana useissa eri väreissä, joten kaikille kiinteistöille löytyy sopiva vaihtoehto.

Kestävä ja helppohoitoinen huopakatto

Bitumi- eli huopakatto on kestävä ja helppohoitoinen kattomateriaali. Usein käytetään huopakatto- tai kattohuopa-nimitystä, kun tarkoitetaan bitumikermi- tai bitumikermikattoa. Nykyään kermin eli vesieristysmateriaalin tukikerros ei ole enää huopaa, vaan yleensä polyesteriä tai lasikuitua.

Bitumikatto sopii kaikille alustoille. Se voidaan kiinnittää alustaan joko liimaamalla tai hitsaamalla, ja kiinnitystä voidaan tarvittaessa vahvistaa kiinnikkeiden avulla. Hitsattavia huopakattoja emme toteuta mutta liimaamalla tehty huopakatto onnistuu kauttamme. Huopakatto on vaivaton ylläpitää, sillä sitä ei tarvitse maalata tai muutenkaan pinnoittaa. Se on elastinen ja tiivis, minkä ansiosta se kestää hyvin rasitusta. Säännöllinen kattohuolto kannattaa, sillä huolletun huopakaton ikä pitenee noin 30–40 vuoteen.

Pitkäikäinen tiilikatto

Tiilikatto on pitkäikäinen sijoitus, joka nostaa kiinteistön arvoa. Pientalojen käytetyin vesikatemateriaali on betonitiilikatto, jonka käyttöikä on olosuhteista riippuen 50–70 vuotta, huollettuna vielä enemmän. Tiilikatto on lähes äänetön katemateriaali, ja sen asennuskustannukset ovat alhaiset. Huollon tarve on vähäistä, ja vaurioituneet tiilet on helppo vaihtaa uusiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kattoremontista!

Kysy lisää 040 964 8966, tai pyydä heti tarjous!