Huoneistoremontti uudistaa tilan

Kaikki kodin remontit meiltä

Kun tapetit kupruilevat, maali lohkeilee ja lattia näyttää kuluneelta, on aika tehdä huoneistoremontti. Sen avulla tilasta on mahdollista saada jälleen kuin uusi. Remonttiakaa M. Vehmaa tekee huoneistoremontit laadukkaasti lattiasta kattoon asti. Laajaan toimialueeseen kuuluu koko Pirkanmaa. Yleisimmät toimialueet ovat: Akaa, Tampere, Valkeakoski, Urjala, Lempäälä, Vesilahti, Iittala sekä Hämeenlinna. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Monipuolista remonttipalvelua

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat kaikki kodin remontit. Olipa kyseessä keittiöremontti, sauna- ja kylpyhuoneremontti tai huoneistoremontti, meiltä löydät kokeneet ammattilaiset työn toteutukseen. Remonttipalveluiden lisäksi saat kauttamme rakennuspalvelut: pystytämme esimerkiksi talot sekä rakennamme ulkovarastot, laiturit ja terassit. Alihankintana saat myös putki- ja sähkötyöt kauttamme tarpeen mukaan.

Pintaremontti raikastaa kodin

Jos haluat luoda asuntoon uuden ilmeen pienin kustannuksin, valitse pintaremontti. Voimme uudistaa esimerkiksi tilan värimaailman maalaamalla ja tapetoimalla tai voimme purkaa turhat väliseinät. Hoidamme myös listoitukset, laatoitukset ja lattia-asennukset.

Keittiöremontti vaivattomasti

Haaveiletko uudesta keittiöstä? Keittiöremontti voi tarkoittaa joko pientä ehostusta tai kalusteiden täydellistä uusimista. Teemme keittiökalusteiden vaihdot ja asennukset ammattitaidolla kaikissa kohteissa. Remontin myötä keittiöstä voidaan rakentaa klassinen, moderni tai vaikkapa maalaisromanttinen kokonaisuus. Keittiöremontti alkaa suunnittelusta ja materiaalivalinnoista, joihin kannattaa käyttää aikaa.

Maalaustyöt sisällä ja ulkona

Kaipaisiko seinä uutta väriä? Teemme kaikki maalaustyöt laadukkaasti sisällä ja ulkona. Hoidamme niin pienet sisustusmaalaukset kuin laajat ulkomaalauksetkin. Maalaus on mahdollista tehdä myös korkeapaineruiskun avulla esim. katto ja aitamaalaus.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous huoneistoremontista!

Kysy lisää 040 964 8966, tai pyydä heti tarjous!